У Козівському районі будують новий цегельний завод

У селі Дмухівці Козівського району будують цегельний завод. Проект є масштабний і розпочатий з “нуля”. Будівництво стартувало ще у 2007 році. Проте, через відсутність коштів його не завершили. Фінансування відновили лише через 9 років. Здати об’єкт в експлуатацію планують вже наприкінці цього року.

 

Загальна вартість інвестицій складає 4 мільйони доларів США. Передбачається, що завод випускатиме 40 мільйонів цегли в рік. Крім того, він буде оснащений за сучасними технологіями та вироблятиме якісний кінцевий продукт. Повідомляє прес-служба Тернопільської облдержадміністрації. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Замість паперових гривень тернополянам пропонують нові монети

Наступна стаття

У Тернополі затримали кишенькового крадія з Теребовлянщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.