Тернополянка хотіла покінчити з життям, кинувшись під потяг

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Тернополі жінка намагалася покінчити життя самогубством. Завадили їй у цьому перехожі. Вони побачили, що на залізничній колії на вулиці Білогірська лежить людина та повідомили у поліцію.

 

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою. Потенційна самогубця у той час сиділа неподалік залізничної колії. Жінка дуже плакала і довго не могла нічого пояснити. Патрульні заспокоїли її та відвели до службового автомобіля.

 

На місце події викликали швидку медичну допомогу. Тернополянку забрали до медичного закладу. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Теребовлі мешканці багатоповерхівки розводять курей та кролів у місцевому парку (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі за розпивання алкоголю оштрафували двох чоловіків

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.