Тернополяни голосують за демонтаж дорожнього знака у центрі міста

Фото з відкритих джерел

На сайті Тернопільської міської ради тернополянин Андрій Гуцалюк зареєстрував петицію. У тексті документу йдеться про дорожні знак, розміщений на вулиці Франка “Рух механічних транспортних засобів заборонено”. Автор петиції наголошує на необхідності демонтажу цього знаку, а також таблички з часом його дії.

 

– На вулиці Франка встановлено дорожній знак “Рух механічних транспортних засобів заборонено” а також табличку з часом дії знаку “з 22.00 до 06.00”. Вважаю даний знак неактуальний на даному відрізку шляху, оскільки після 22.00 неможливо попасти на вулицю Коперника. Окрім того, єдиний шлях попасти на проспект Степана Бандери для руху в напрямку Східного масиву є поворот ліворуч з вулиці Коперника, – написав у петиції Андрій Гуцалюк.

 

Станом на 12 квітня за петицію проголосували 37 осіб із 300 необхідних.

Попередня стаття

На Тернопільщині чотири пілотні школи отримали конструктори LEGO

Наступна стаття

Внаслідок ДТП на Шумщині 8-річний хлопчик знаходиться у реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.