Вперше за півстоліття в іфекційному відділенні Тернополя зробили ремонт (Відео)


 

Вперше за півстоліття. У єдиному в краї інфекційному відділенні дитячої лікарні зробили ремонт.
Нові санвузли, вікна, двері та необхідний інвентар закупили на другому поверсі. Відтепер дітки лікуватимуться в комфортніших умовах.

 

Завідувач інфекційного відділення Тернопільської дитячої лікарні Ольга Дивоняк, розповідає, що заклад ще з 1971 року, вперше відремонтували один поверх у 2014-му, а другий нещодавно.

 

– Хто був в нас хоч раз до ремонту і після, то побачив велику різницю, якість перебування у відділенні набагато краща. Відремонтовані приміщення, сходова клітка, замінені вікна і двері. Також постійно є тепла вода, – каже Ольга Миколаївна.

 

В інфекційному відділенні 50 ліжок. За словами головного лікаря Тернопільської дитячої лікарні Андрія Артимовича, це єдиний спеціалізований заклад в області.

 

– Тут є приміщення для особливо небезпечних інфекцій, які несуть загрозу населенню загалом. Інфекційне відділення наразі забезпечене усім, щоб вчасно локалізувати та лікувати інфекційні захворювання діток, – розповідає Андрій Іванович.

 

Ремонт приміщень та закупівлю необхідного інвентарю здійснили за кошти регіонального розвитку та міського бюджету. Так з фонду регіонального розвитку у 2017-му виділили 1 мільйон 160 тисяч, а з міського бюджету 530 тисяч.

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Бережанщині п’яний чоловік поцупив авто, розбив, а потім в ньому заснув

Наступна стаття

Майже три тисячі тернополян підписали Декларації з сімейними лікарями (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.