Карткового афериста, який ошукав тернополянина на паливі, затримали

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У шахрайстві, пов’язаному з пасивними картками, підозрюють жителя Івано-Франкіщини. 25-річний чоловік ошукав тернополянина на 10 тисяч гривень. Під час продажу затриманий недодав потерпілому 300 літрів пального та втік.  

 

Тернопільські правоохоронці чоловіка затримали. Кримінальне провадження відкрили відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Шахраєві загрожує штраф, громадські роботи або ж обмеження волі на строк до 3 років. Поліціанти також встановили, підозрюваний вже неодноразово відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 

Журналісти Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР” раніше повідомляли про зазначений злочин. Нагадаємо, нещодавно до поліцейських звернувся тернополянин, який повідомив, що втратив 10 тисяч гривень. Чоловік зазначив, що його обманули при купівлі палива – замість 500 літрів, він отримав 200 літрів.

 

підготувала Людмила Маліброда
Попередня стаття

За торгівлю саджанцями тернополянка сплатить штраф

Наступна стаття

«Патрульні краще», – жителі Теребовлі про ліквідоване ДАІ (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.