У Чорткові посеред вулиці з хлопця зірвали ланцюжок та викрали телефон

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На одній із вулиць Чорткова невідомий напав на 18-річного хлопця. Він зірвав з нього золотий ланцюжок, викрав мобільний телефон та гаманець, у якому були 202 гривні. Потерпілий звернувся у поліцію. 

Під час нападу хлопець роздивився злочинця та зумів його описати інспекторам. Відтак, злочинця правоохоронці затримали вже за кілька годин. Ним виявився 50-річний житель райцентру. Чоловік постійного місця проживання не має та вже був раніше судимий за майнові злочини.
Затриманому інкримінують грабіж, поєднаний з насильством. Зараз вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
підготувала Людмила Маліброда
Попередня стаття

Тернопільські педіатри підписують декларації з батьками маленьких пацієнтів (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі вкрали люк з проїзної частини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.