«Патрульні краще», – жителі Теребовлі про ліквідоване ДАІ (Відео)


У червні 2017 року на українські дороги виїхали перші 30 патрулів нової Дорожньої поліції. Патрульні екіпажі на відмінну від ДАІ не стоять на місці, а патрулюють визначену ділянку дороги, перебуваючи у постійному русі.

 

Вони так само можуть виїжджати на траси, оформляти ДТП, а також їхати на інші виклики, які пов’язані з безпекою дорожнього руху. Як і стара Державтоінспекція, можуть забирати права у випадках, коли це передбачає законодавство. Але «ховатися в кущах» у них можливостей менше, як і повноважень, які були в ДАІ.

 

В суботу День ДАІ МВС України. Чотирнадцятого квітня на шостому році Незалежності України був оформлений акт народження цієї служби.

 

Чи не бракує працівників ДАІ на дорогах Теребовлі запитали у мешканців міста, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

 

 

 

 

Реклама

Попередня стаття

Карткового афериста, який ошукав тернополянина на паливі, затримали

Наступна стаття

У Тернополі незаконно встановили баки для сортування сміття

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.