Жителька Тернопільщини звинуватила лікарів у неправильному лікуванні

Фото з відкритих джерел

 

Фото з відкритих джерел

Жителька села Стінка, що на Тернопільщині, Людмила Хабенюк звернулася на проект “Я соромлюсь свого тіла”. З 16-ти років жінку турбує проблемна шкіра на обличчі. Вона розповіла, що у підлітковому віці їй сказали, що це захворювання вона “переросте”. Дівчину лікували за допомогою аутогемотерапії, але ефект був короткочасним. Трохи поліпшила ситуацію чистка особи з подальшим припіканням азотом. Проте, надалі стан знову погіршився. Жінка навіть підозрювала у себе рак шкіри.

 

На прийомі у лікаря проекту Катерини Безвершенко пацієнтка поскаржилася і на косметичну проблему, і на больові відчуття, і на психологічну втому. Медик запевнила пацієнтку, що зможе їй допомогти, адже її захворювання – це акне Тарда. Проте для цього жінці потрібно дотримуватись усіх процедур та прийомів ліків, призначених фахівцями. При цьому термін лікування – не менше 6-8 місяців.

 

Спочатку Людмила Хабенюк погодилася виконувати всі призначення лікарів. Проте, незабаром перестала дотримуватися рекомендацій. Мовляв, після призначених кремів та гелів для вмивання висипання на обличчі збільшились, а шкіра стала болючою. У результаті – пацієнтка звинуватила лікарів у неправильному підході до лікування її хвороби та відмовилася від подальшої участі у проекті. Йдеться у програмі телеканалу СТБ.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині за побиття єгеря браконьєра засудили на 3,5 років

Наступна стаття

На об’їзній Тернополя мікроавтобус вилетів на тротуар (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.