“Цю особливу музику подарувала світу Україна”, – найшвидший піаніст Любомир Мельник (Відео)


Його батьки виїхали з України ще до його народження, він не жив тут ні дня і перший концерт дав у Києві лише два роки тому, у 2016-му. Попри це, вважає себе українцем, переймається долею країни, за жодні гроші не виступає в Росії і чудово володіє українською мовою. Найшвидший піаніст світу, композитор, геній сучасності Любомир Мельник виконує лише авторську музику і називає її continuous music. Свою безперервну гру він вперше привіз до Тернополя.

 

Завдяки 19,5 нотам в секунду кожною рукою він є найшвидшим піаністом світу. Композитор створив понад сотню творів, які не під силу іншим музикантам. Найбільше, чого боїться в житті – що не знайде, кому передати вміння, адже вважає, його безперервна гра – це справжнє звучання фортепіано. І подарувала, каже, цю особливу музику світові Україна, яку композитор вважає рідною.

 

Попередня стаття

Квитки на концерт Оксани Мухи стануть подарунком на ювілей матері, – переможниця конкурсу

Наступна стаття

Через снаряд припинили будівництво тернопільського МакДональдсу (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Я в захваті! Такої глибокої душі чоловік. Такий талант! І ведуча – дуже гарна дівчинка, приємно дивитися і слухати.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.