У Тернополі затримали чоловіка, який обкрадав Микулинецьке кладовище

У Тернополі правоохоронці затримали підозрюваного у вандалізмі. Чоловік протягом тривалого часу обкрадав могили на Микулинецькому кладовищі. У зловмисника вилучили чималу кількість крадених дороговартісних металевих прикрас та могильний барельєф.

 

Поліціанти  розшукують мешканців області, які потерпіли від злочину. Якщо ви потерпіли від подібних злочинів або ж впізнали власне майно звертатися за номером у Тернополі (0352) 27-11-70, 097-352-33-17, 097-110-99-32 або на лінію 102. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

У Тернополі розшукують злочинця (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни запевняють, що готові сортувати сміття (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.