На Бучаччині позашляховик зіштовхувся з вантажівкою

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 17 квітня на автошляху між Старими Петликівцями та Новими Петликівцями на Бучаччині. Зіштовхнулися вантажний автомобіль для перевезення морозива та позашляховик. Окрім транспорту та товару, ніхто не постраждав.

 

Про аварію на сторінці у Facebook повідомив Роман Довбенко. Він, зокрема, зазначив?

–  Сьогоднішня ДТП на Бучаччині між Старими Петликівцями та Новими Петликівцями – черговий привід задуматися над питанням: чи варто після чарки довіряти собі та сідати за кермо ТЗ, ризикуючи масою ні в чому не винних людей, які ще довго мріють жити… На щастя, у даному випадку, окрім автомобілів та товарів ніхто не постраждав…”, – написав Роман Довбенко. 

 

підготувала Людмила Маліброда

фото Роман Довбенко

 

 

Попередня стаття

У психіатричних медзакладах Тернопільщини неналежно утримують хворих

Наступна стаття

На Тернопільщину насувається циклон з холодним арктичним повітрям

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.