На Тернопільщині жінка порізала пенсіонера за домагання 10-річної дочки

Фото з відкритих джерел

З двома проникаючими ножовими пораненнями 17 квітня бригада швидкої допомоги доправила до лікарні 70-річного чоловіка.

 

За словами начальника Монастириського відділення поліції Владислава Лазєбніка, того дня у село, де трапилося нещастя, надійшло два повідомлення на лінію “103” і одне в поліцію. Медики та слідчо-оперативна групи виїжджали до чоловіка та до дівчинки.

 

За попередньою інформацією, потерпілий пенсіонер напоїв алкоголем сусідську 10-річну дитину. Після цього затягнув її у своє помешкання, роздягнув і намагався вступити з нею в статеві зносини. Дитячі крики почули односельці та повідомили про ситуацію маму дівчинки, яка мешкала за три хати.

 

Жінка кинулася до сусіда, вибила вікно, а потім двері. Відтягнувши доньку, схопила ніж та нанесла поранення кривднику. Після цього забрала п’ятикласницю додому і викликала поліцію та швидку. Поранений чоловік зумів дійти до колишньої дружини, яка також викликала медиків. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі потрійна ДТП за участю маршрутного таксі (Фото)

Наступна стаття

У психіатричних медзакладах Тернопільщини неналежно утримують хворих

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.