На Тернопільщині жінку, яка врятувала дочку від згвалтування, затримали

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині поліціанти затримали жінку, яка порізала ножем пенсіонера. Затримана нанесла чоловікові поранення, коли той намагався згвалтувати її 10-річну донечку. Кривдника прооперували, дитина – у реанімації. Слідів згвалтування на ній медики не виявили, лише синці на зап’ястях рук. З дитиною працюють психологи.

 

Нагадаємо, з ножовими пораненнями внутрішніх органів та порізом ноги до лікарні госпіталізували 70-річного пенсіонера. Правоохоронці з’ясували, потерпілий напоїв алкоголем сусідську 10-річну дитину. Після цього затягнув її у своє помешкання, роздягнув і намагався вступити з нею в статеві зносини. Дитячі крики почули жінки. Підійшовши до хати, вони побачили оголеного діда та малолітню. Одна з них побігла повідомити про ситуацію маму дівчинки, яка мешкала за три хати.

 

Жінка кинулася до сусіда, вибила вікно, а потім двері. Відтягнувши доньку, схопила ніж та нанесла поранення кривднику. Після цього забрала п’ятикласницю додому і викликала поліцію та швидку. Поранений чоловік зумів дійти до колишньої дружини, яка також викликала медиків. Пенсіонера прооперували, але до свідомості він ще не прийшов.

 

Маму дівчинки затримали відповідно до статті 208 КПК. Даний факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 121 ККУ. Вирішують питання й про відкриття кримінального провадження згідно з статтею 156 – розбещення неповнолітніх. Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі в потрійному ДТП з маршруткою постраждала жінка (Відео)

Наступна стаття

Відтепер замінити посвідчення водія тернополяни можуть у ЦНАПі

3 Comments

    Avatar
  • Жаль,що не прибила придурка на смерть!

  • Avatar
  • ще за iдiота старого посадять жiнку. А його прибити треба було без суда i слiдства.Звiдки тiльки такi в селi беруться? Невже жiнку засудять?

  • Avatar
  • Жінку виправдати!!! А діду-повних 15 років за гратами!!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.