На Тернопільщину насувається циклон з холодним арктичним повітрям

фото з вільних джерел

Похолодання йде на Тернопільщину. Різкі зміни погодних умов пов’язані з  впливом північних атмосферних фронтів, які принесуть холодне арктичне повітря. Відтак по всій території області частково знизяться температурні показники, а також спостерігатимуться дощі, місцями грози та сильний вітер.

За прогнозами метеорологів, нестабільні погодні умови спостерігатимуться на Тернопільщині до кінця тижня. Проте весняне тепло невдовзі повернеться, у третій декаді квітня передбачають досить високі температурні показники.

 

фото з вільних джерел

«До західного регіону наближаються північні атмосферні фронти з арктичним повітрям. Очікується зниження температурних показників на кілька градусів. Зокрема вдень передбачається 13 – 16 градусів тепла, вночі – 6 – 8 градусів вище нуля. Вітер північно-західний 7 – 12 метрів за секунду, часом пориви вітру. По всій території регіону можливі опади у вигляді короткочасних дощів, а місцями можливі грози», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

За словами метрологів, дощитиме на Тернопільщині до кінця тижня. На вихідних обіцяють сонячну погоду та підвищення температурних показників.

 

Вікторія Неборак

 

 

реклама

Попередня стаття

На Бучаччині позашляховик зіштовхувся з вантажівкою

Наступна стаття

У Тернополі на автозаправці чоловік лезом порізав собі шию

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.