У Тернополі під час перереєстрації у власника конфіскували автомобіль

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі під час перереєстрації автомобіля марки Volkswagen Jetta у власника конфіскували транспорт. Автівку правоохоронці помістили на спецмайданчик та відкрили кримінальне провадження. 

У поліції повідомили, працівники територіального сервісного центру під час перереєстрації виявили невідповідність номера кузова автівки. Він відрізнявся від номера, зазначеного у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. Експерти встановили, що номер кузова нанесли не в заводських умовах, а “кустарним” методом.
Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження відкрили за статтею – знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 
підготувала Людмила Маліброда
Попередня стаття

Дипломованим тернопільським пасічникам дарують 5 високоякісних вуликів (Відео)

Наступна стаття

Завтра у Тернополі перекриють три вулиці (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.