У Тернополі в потрійному ДТП з маршруткою постраждала жінка (Відео)


Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Тернополі на вулиці 15 Квітня. Неподалік Аквастради зіштовхнулися два автомобілі і маршрутне таксі.

 

Водій Ігор Шевелюк каже, що рухався в лівому ряду, щоб повернути на проспект Злуки. Їхав спокійно, не на швидкості, і почув удар. Потім оглянувся, ззаду маршрутка, яка врізалася в машину. Маршрутне таксі виїхало на зустрічну і спричинило ДТП.

 

– ДТП за участі трьох автомобілів Fiat,  Mitsubishi та маршрутне таксі №18 відбулося о 9.30. Потерпіла жінка, її госпіталізовано, – розповіла рядова поліції Зоряна Смакоус.

 

 

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі на автозаправці чоловік лезом порізав собі шию

Наступна стаття

На Тернопільщині жінку, яка врятувала дочку від згвалтування, затримали

2 Comments

    Avatar
  • розберіться в ситуації, а тоді вже новину в інтернет виставляйте

  • Avatar
  • розберіться в ситуації, а тоді вже новину в інтернет виставляйте!! а то привикли,, ніякої правди!!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.