Завтра у Тернополі перекриють три вулиці (Відео)


Завтра у Тернополі на ремонт перекриють відразу три вулиці.  У відділі технагляду кажуть, у місті якраз стартував ремонтний сезон.

 

Відтак завтра 19 квітня частково перекриють вулицю Микулинецьку. Підрядники здійснюватимуть фрезерування асфальтобетонного покриття, після чого розпочнеться вкладання верхнього шару дорожнього покриття.

 

Також завтра частково перекриють вулицю Миру (від вул. Карпенка в напрямку до Храму Перенесення Мощей Святого Миколая, що на вул. Миру). Поки триватимуть ремонтні роботи рух транспорту буде одностороннім.

 

З 19 по 21 квітня перекриють дорогу по вулиці Гайовій (ділянка від вул. Подільської до залізничного кам’яного мосту).

 

Нагадаємо, що у Тернополі також триває ремонт на вул. Шашкевича (ділянка від вул. Руської до вул. Танцорова), де підрядники проводять заміну інженерних комунікацій, після чого тут влаштують нову основу дороги, вкладуть нижній та верхній шар асфальтобетонного покриття, замінять бордюри та відремонтують тротуари.

 

Про відновлення руху на згаданих ділянках буде повідомлено додатково.

 

Як повідомляють у Тернопільскій міській раді, підготовчі роботи з поточного ремонту у місті виконуються за адресами: проспект Злуки, вул. Є. Коновальця, транспортна розв’язка вулиць Злуки – Тарнавського – Є.Коновальця – Галицька, вул. Протасевича, транспортна розв’язка вулиць Ст. Бандери – Протасевича-15 Квітня, вул. Галицька, вул. 15 Квітня, Майдан Волі, вул. Руська, вул. Текстильна та вул. Кн. Острозького.  

 

Попередня стаття

У Тернополі під час перереєстрації у власника конфіскували автомобіль

Наступна стаття

На Монастирищині після спроби зґвалтування неповнолітня та її кривдник – у лікарні (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.