На Тернопільщині ремонтники розтратили кошти, виділені на дорогу 

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині працівників автомобільних доріг підозрюють у розтраті частини державних коштів. Гроші передбачалися на ремонт дороги загального користування «Озерна-Городище». Стосовно підозрюваних Теребовлянська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження.

 

Слідчі встановили, злочин службові особи державного підприємства з ремонту доріг разом із підрядником скоїли влітку 2017 року.  Кошти, у сумі понад мільйон гривень, виділили на умовах співфінансування селищна рада та Служба автомобільних доріг в області. Розслідування триває.


Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

На Тернопільщині селищна громада отримає майно, вартістю півмільйона

Наступна стаття

На Тернопільщині рибалка зґвалтував хлопчика, бо той заважав йому (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.