Неоплачений кредит штовхнув полтавчан до жербрацтва у Тернополі

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

З високою температурою та без даху над головою опинилася у Тернополі малолітня дитина. Разом із своїми батьками вона просила милостиню на вулиці Руській. Перехожі помітили родину і повідомили у поліцію.

 

Патрульні з’ясували, сім’я родом з Полтавщини. В обласний центр приїхали, бо опинилися у скрутному становищі. Зі слів чоловіка, вони не мали чим оплатити кредит, тож вирішили втекти в іншу область. Батько – з обмеженими можливостями, на інвалідному візку.

 

Оскільки у дитини була висока температура, її забрала карета швидкої допомоги. Зараз дитина потребує тривалого лікування. Інспектори передали родину на облік  соціальним службам. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі виступив хор з Арканзасу

Наступна стаття

На Тернопільщині юнак згвалтував 8-річного хлопчика неприроднім шляхом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.