На Шумщині затримали пенсіонера з наркотиками

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині за дрібне хуліганство правоохоронці затримали 64-річного жителя Шумського району. Під час поверхневого огляду у кишенях чоловіка поліціанти виявили наркотики, схожі на канабіс. Підозрюваний каже, що зберігав їх  для власного споживання.

Відомості про подію внесли до ЄРДР згідно статті 309 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання наркотичних засобів. Вилучену сировину слідчі направили у Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи. Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Людмила Маліброда
Попередня стаття

На Тернопільщині засудили псевдопрацівників СБУ, які викрали авто

Наступна стаття

На Тернопільщині мотоцикліст врізався в дерево. Чоловік – у комі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.