На Тернопільщині мотоцикліст врізався в дерево. Чоловік – у комі

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на автодорозі Тернопіль-Скалат-Гусятин-Борщів-Жванець. 23-річний чоловік не впорався з кермуванням та виїхав мотоциклом на узбіччя. Транспорт занесло і він врізався у дерево.

 

Постраждалий – житель Борщівського району. Медики госпіталізували його до реанімації. У чоловіка зафіксували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ноги та мозкову кому. Також медики відібрали у нього кров для перевірки на вміст алкоголю.

 

Подію правоохоронці внесли в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ. Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Шумщині затримали пенсіонера з наркотиками

Наступна стаття

Про зміни до бюджету і генплану Тернополя, – міський голова Сергій Надал (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.