Тернополянам безкоштовно вимірювали тиск і рівень цукру в крові

 

«Квітка добра і милосердя», – така акція відбулася у шести мікрорайонах Тернополя. Жителям обласного центру безкоштовно вимірювали тиск, рівень цукру в крові та  надавали медичні консультації.

Взяли участь в акції студенти медичного університету, технічного коледжу та працівники «Центру здоров’я». «Таким чином ми хотіли звернути увагу тернополян на те, щоб турбуватися про своє здоровя завчасно. Також ми вирішили охопити увагою не тільки центр, а й інші мікрорайони. Загалом наші пункти працювали у шести мікрорайонах Тернополя. Міряли тиск всім охочим, рівень цукру, консультували наших жителів з приводу лікування та профілактики різних захворювань», – відзначила голова Тернопільської міської організації Товариства Червоного Хреста Тетяна Лех.

У рамках акції також збирали гроші на потреби Товариства Червоного Хреста. Усім благодійникам дарували нарциси.

 

Вікторія Неборак

 

 

Попередня стаття

У Тернополі невідомий викрав з гаражу паливо (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі патрульні наздогнали п’яного водія-втікача (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.