У Тернополі патрульні наздогнали п’яного водія-втікача (Відео)

Перегоню із мигалками спостерігали тернополяни близько 23-ї години на вулиці Київській у Тернополі. Поліціанти намагалися зупинити автомобіль марки Chevrolet Lacetti. Адже, за попереднім повідомленням, водій транспорту ймовірно нетверезий.

 

На вимогу патрульних керманич спершу призупинився, а потім натис на педаль газу. Їдучи на швидкості, порушник наражав на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

 

Транспортний засіб поліціанти наздогнали та заблокували його. Патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння — він ледве тримався на ногах. Від освідування водій відмовився.

 

Інспектори склали на порушника адміністративні протоколи за ст.130 – Керування у стані сп’яніння, ст. 185 – Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського та ст. 122-2 – Невиконання вимог про зупинку КУпАП. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернополянам безкоштовно вимірювали тиск і рівень цукру в крові

Наступна стаття

На Тернопільщині засудили псевдопрацівників СБУ, які викрали авто

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.