Тернополяни проти скасування жовтого сигналу світлофора (Відео)


 

Скасувати жовтий сигнал світлофора. Таку ідею заступника міністра інфраструктури Юрій Лавренюка розглядають у Кабміні. Доцільність скасування жовтого сигналу світлофора пов’язують з останніми резонансними ДТП. Адже водії проїжджали на жовте світло.

 

Все ж пропозицію скасувати жовтий сигнал суспільство сприйняло не однозначно. Проти такої радикальної міри і голова “Укравтодору” Славомір Новак. У нашій країни робити це, каже, не варто оскільки жовтий сигнал є додатковим елементом залучення уваги водіїв на розв’язках.

 

Що думають тернополяни з цього приводу запитали в опитуванні на Фейсбук сторінці, а також на вулицях міста, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині побили журналістів за викриття нелегальних заправок (Фото)

Наступна стаття

У Теребовлі під замковою горою можна буде плавати в басейні (Фото)

2 Comments

    Avatar
  • З зеленого вмикатиметься жовте світло і потім червоне. А з червоного вмикатиметься зразу зелене. Так повинен правильно працювати світлофор.

  • Avatar
  • Через вживання наркотиків мажорами можна скасувати і правила дорожнього руху.Куда нас котять?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.