Тернополянин зібрав команду і прибрав парк (Фото)

 

Вчора, у День довкілля тернополянин Юра Карпук разом з друзями прибирали парк Загребелля. Місце, де багато мешканців міста люблять відпочивати, було засмічене. Безліч пляшок, всякий непотріб ніяк не створювали атмосферу зеленої зони.

 

За декілька годин п’ятеро тернополян зібрали сміття дорогою до галявини, за нею і на спуску до водойми. Близько тридцяти мішків вдалося наповнити. Вивозила сміття спеціальна машина за домовленості ініціатора акції. Відтак, парк Загребелля став чистішим.

 

Активісти роботою задоволені, та все ж нагадують містянам не смітити й прибирати за собою, щоб могли й надалі комфортно відпочивати тернополяни.

 

Фото з соціальної мережі.

 

 

Попередня стаття

Електромобілі тернополянам не по кишені (Відео)

Наступна стаття

Мешканці 15 Квітня заблокували припарковані авто покупців (Відео)

One Comment

    Avatar
  • МОЛОДЦІ !!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.