Арешт за крадіжку авто не завадив кременчанину поцупити мопед

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Житель Кременеччини, якого минулого тижня упіймали на викрадені автомобіля в Почаєві, знову вчинив злочин. Крадієві не завадив навіть домашній арешт на нічну пору доби, який йому обрали за крадіжку автомобіля.

Цього разу 38-річний чоловік вночі проник на  господарство сусідів. Як пояснив затриманий, йому терміново знадобився мопед. Окрім транспортного засобу поцупив з господарського приміщення оприскувач, вартість якого власники оцінили в тисячу гривень. І мопед, і оприскувач правоохоронці у крадія виручили.
Підозрюваному інкримінують частину 2 статті 289 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом та частину 3 статті 185 ККУ – крадіжка поєднана з проникненням в житло чи інше приміщення. Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПУ. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 
Попередня стаття

“Хочуть лише землі” – мешканці Білої проти об’єднання з Тернополем (Відео)

Наступна стаття

«Браво!» – після кожної композиції. У Тернополі Оксана Муха зібрала аншлаг (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.