На Теребовлянщині чоловік намагався викрасти вантажівку з продуктами

На Тернопільщині поліціанти затримали 27-річного жителя Теребовлі. Чоловік, сівши за кермо чужого автомобіля намагався викрасти його. Вантажівка на той час була заповнена продуктами харчування.

 

Транспорт з товаром стояв на території приватного підприємства. Працівники почали його розвантажувати. В якийсь момент вантажний автомобіль почав рухатися. Втекти крадієві не вдалося. Його зупинили.

 

Слідчі встановили, на момент злочину зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння. У скоєному чоловік зізнався, але чому пішов на злочин, не пам’ятає. Затриманий – раніше судимий. Працюючи у банку, він викрадав кошти з рахунків клієнтів. Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Перевізники Тернопільщини найчастіше порушують маршрут і допустиму кількість пасажирів

Наступна стаття

Тернополян запрошують у підземелля на екскурсію музеєм

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.