Перевізники Тернопільщини найчастіше порушують маршрут і допустиму кількість пасажирів

На Тернопільщині триває комплексна перевірка «Перевізник». Патрульні області перевіряють водіїв транспортних засобів на наявність відповідних документів та дотримання правил перевезення пасажирів.

 

Найчастішими порушеннями, за словами поліціантів, є здійснення регулярних перевезень пасажирів на постійних маршрутах без укладення договору на перевезення або без паспорта маршруту. Впродовж 3 днів патрульні виявили 17 водіїв транспортних засобів, які відхилялися від встановленого маршруту без поважних на те причин.

 

Також  правоохоронці склали 12 протоколів за статтею 121-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення – перевезення пасажирів понад максимальну кількість, передбачену технічною характеристикою транспортного засобу.

 

Ще 15 протоколів склали за частиною 2 та 3 статті 121 – керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності; керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов’язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов.

 

Двоє водіїв керували маршрутними транспортними засобами без документів на право керування відповідним автомобілем. Шість автомобілів, виявлених на маршруті, мали технічні несправності. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі завершили ремонт однієї із запланованих вулиць

Наступна стаття

На Теребовлянщині чоловік намагався викрасти вантажівку з продуктами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.