У Тернополі евакуювали автомобіль, припаркований з порушенням

У Тернополі патрульні евакуювали на арештмайданчик автомобіль марки Mitsubishi Lancer, припаркований із порушенням. Іномарку поліціанти виявили на вулиці Федьковича. Транспорту суттєво перешкоджав в’їзду-виїзду з приватної території.

 

Патрульні зафіксували порушення правил дорожнього руху за ч.3 ст. 122 КУпАП. Власник автомобіля був відсутній. Відтак, при двох свідках інспектори склали акт огляду та тимчасового затримання авто на арештмайданчик. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині депортують підприємця-боржника з Азербайджану

Наступна стаття

На Тернопільщині у ДТП постраждала 10-річна дитина

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.