За позбавлення волі малолітнього на Тернопільщині засудили 4 осіб

На Тернопільщині відбувся суд над обвинуваченими у незаконному позбавленні волі малолітнього. До ув’язнення засудили чотирьох із п’яти затриманих. Троє із зловмисників – неповнолітні та один малолітній.  До останнього застосували примусові заходи виховного характеру.

 

У суді обвинувач довів, що 5 листопада 2017 року п’ятеро осіб позбавили волі малолітнього, що перебував на вулиці одного із сіл Заліщицького району. Незважаючи на плач та крики хлопця, обвинувачені обмотали його голову скотчем та запхнули в багажне відділення автомобіля на литовській реєстрації. Опісля відвезли потерпілого на закинуту територію тракторної бригади. Там затримані побили потерпілого та, погрожуючи фізичною розправою, направили на малолітнього предмет, схожий на пістолет. Декілька разів натиснули на спусковий гачок, після чого припинили злочинні дії, перед тим записавши їх на камеру мобільного телефона.

 

 

Заліщицький районний суд погодився з позицією прокурора та засудив повнолітнього обвинуваченого за ч.2 ст.146, ч.4 ст.296 КК України до покарання у виді 4 років 4 місяців. Трьом неповнолітнім співучасникам злочину також призначили покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки. Однак із врахуванням їх молодого віку на підставі ст.ст.75,104 КК України звільнили від покарання із встановленням іспитового строку на 1 рік. До малолітнього хулігана застосовано примусові заходи виховного характеру. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Метеорологи попереджають жителів Тернопільщини про грози

Наступна стаття

Посеред вулиці у Тернополі лежав непритомний чоловік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.