Тернополяни добровільно здали понад 100 одиниць зброї (Відео)


На Тернопільщині триває місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які тримають у сховках небезпечні предмети без відповідного на це дозволу, можуть принести їх до поліції без правових наслідків.

 

 – До підрозділів поліції уже здано 128 одиниць зброї. Серед них 68 – мисливської гладкоствольної,  15 одиниць холодної. Також здано 643 набої, понад тридцять спецзасобів, – каже начальник сектору контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Степан Джинджиристий. 

 

Місячник добровільної здачі зброї триває до кінця квітня. Тернополяни, які самостійно здадуть незареєстровану зброю та боєприпаси, уникнуть кримінальної відповідальності за її незаконне зберігання. Якщо ж поліцейські самі вилучать таку зброю, власникам доведеться відповідати згідно статті 263 Кримінального кодексу України. Також передбачено, що громадяни, котрі добровільно здадуть мисливську зброю правоохоронцям, зможуть у подальшому легалізувати її.

 

 

Попередня стаття

Нова амбулаторія на Тернопільщині обслуговуватиме 13 тисяч пацієнтів

Наступна стаття

25 квітня – Міжнародний День ДНК

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.