Із новим синглом “Хочеш” у Тернополі виступить гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” (Відео)


З презентацією нового синглу “Хочеш” в тур Ураїною вирушив гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”. У Тернополі  колектив виступить 28 квітня. Початок концерту о 19:00 годині в ПК “Березіль”. Окрім пісні “Хочеш” з майбутнього альбому, музиканти виконають улюблені композиції з трьох студійних альбомів – “UNDERGROUND”, “ДИХАЮТОБОЮ” та “5хвилин”.

 

Гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” – відомі українські рок-романтики. Розпочав колектив виступати в закарпатському місті Мукачево в 1999-му році. З того часу випустив 3 студійних альбоми, презентував більше 50 пісень,  8 кліпів, пісні гурту увійшли до саундтреків до декількох фільмів.

 

У своїй творчості учасники гурту не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у формат чи стилі. Тому в їхніх музиці та текстах кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву.

 

Завдяки щирості та вмінню відверто  ділитись своїми почуттями колектив завоював тисячі сердець. Під час виступів музиканти викладаються на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.

фото з відкритих джерел
Попередня стаття

Чоловік з гранатами в руках гуляв Теребовлею

Наступна стаття

На Тернопільщині сутенершам з Дніпра обрали запобіжний захід

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.