На Тернопільщині сутенершам з Дніпра обрали запобіжний захід

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Цілодобовий арешт – такий запобіжний захід обрав суд двом уродженкам Дніпра. Жінок звинувачують у сутенерстві.

 

Бізнес, пов’язаний з торгівлею людьми, на початку 2017 року налагодила у Тернополі 27-річна дніпрянка. Жінка в інтернеті розмістила оголошення про надання сексуальних послуг. Під її відповідальністю був також і пошук клієнтів, супровід працівниць, забезпечення транспортом, вирішення питань з апартаментами та безпека підлеглих.

 

Виконавицями послуг зголосилися стати дві жительки Дніпродзержинська, 22-х та 24-х років. Їхні анкети та фотографії “бізнес-леді” виставила на одному із сайтів. Там ж розмістила і номери мобільних, через які можна було замовляти сексуальні послуги.

 

За деякий час власниця секс-індустрії вирішила регіонально розширити сферу послуг та створила ще один притон на Франківщині. У помічники взяла 57-річну землячку. Остання стежила і координувала роботу повій у сусідній області. Працювали дівчата почергово у кожній області.

 

Правоохоронці впродовж кількох місяців документували нелегальний бізнес жінки та її підлеглих. На початку березня у помешканнях заробітчанок провели санкціоновані обшуки, вилучили мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, письмові записники та гроші.

 

З’ясувалося, що повії мають у Дніпродзержинську родини, але через скрутне матеріальне становище пішли торгувати власним тілом. Встановили оперативники і особи покупців сексуальних послуг. Серед них, кажуть поліцейські, є й заможні тернополяни. До кінця квітня кримінальне провадження, відкрите стосовно жінок, передадуть до суду. Повідомляє Досьє102.

 

Попередня стаття

Із новим синглом “Хочеш” у Тернополі виступить гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” (Відео)

Наступна стаття

Маленьких тернополян запрошують до участі у велоперегонах «Круті віражі»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.