На фестивалі «Цвіт вишиванки» в Тернополі встановлюватимуть черговий рекорд

Десятий Всеукраїнський фестиваль національної вишиванки пройде у Тернополі 12-13 травня. Відбудеться свято у парку ім. Тараса Шевченка. Там у вишиванки одягнуть найбільшу кількість депутатів різних рівнів.

Під час фестивалю «Цвіт вишиванки» діятиме виставка майстрів народних художніх промислів. Для гостей проведуть майстер-класи, спецпогашення поштових відправлень, присвячених десятому Всеукраїнському фестивалю національної вишивки та костюма «Цвіт вишиванки».

У програмі фестивалю – виставка вишитих рушників з 17-ти районів Тернопільщини та міста Тернополя. Також оберуть переможців конкурсу на кращий вишитий герб України, області, району, міста, селища, села. Обіцяють організатори унікальний рекорд: «Найбільша кількість депутатів усіх рівнів у вишиванках на одній локації». Також заплановане театралізоване дійство до Дня Матері у виконанні зразкового родинного гурту «Великодні зернятка», виступи художніх колективів краю та відомих українських артистів.

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Тернопільщині передбачають примхливу погоду

Наступна стаття

Тернопільські бібліотеки розшукують читачів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.