Причиною смерті піврічної дитини стало удушшя, – Олександр Богомол (НАЖИВО)

– Причиною смерті піврічної дитини, яка померла після щеплення у Тернополі, стала гостра дихальна недостатність, гіпоксемія. Дитина задихнулася. Що спричинило удушшя – встановить експертиза, – зазначив начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол під час брифінгу.

 

Повідомлення про смерть шестимісячної тернополянки надійшло у поліцію 23 квітня о 21 годині від лікаря обласної дитячої лікарні. Медик розповіла, що пацієнтка поступила у стані клінічної смерті, врятувати її не вдалося. Жодні застосовані реанімаційні заходи не дали результатів.

 

Рідні дитини припускають, що причиною могло стати комплексне щеплення, котре провели малюку вранці того трагічного дня. Дівчинка виглядала апсолютно здоровою, а ввечері її стан раптово погіршився.

 

За попередніми результатами судово-медичної експертизи, смерть немовляти настала від гострої дихальної недостатності. Фахівці проведуть ще ряд експертиз для встановлення, чи дійсно такі летальні ускладнення могло спричинити вакцинування.

 

Відомості про подію внесли до єдиного реєстру розслідування злочинів згідно статті 115 Кримінального кодексу України з поміткою «природня смерть».  Розслідування триває.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Водій та пасажири автівки, яка впала у річку – були п’яними, – Олександр Богомол про смертельне ДТП на Підволичищині (Наживо)

Наступна стаття

У Тернополі чоловік розстріляв компанію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.