Типовий Кременець

Нові правила у кременецькій поліклініці просто шокують. Людей, які раз в пів року здавали безкоштовний аналіз у держ.поліклініці на цукор,тепер відправляють на ці ж аналізи у приватну клініку Ескулаб. Для деяких пенсіонерів платити 175 гривень за аналіз є дорого, їм держава цих грошей не поверне. Чому ж державна поліклініка відмовляє хворим? Кому не вигідний безплатний аналіз на рівень цукру в крові? Чому саме у приватній клініці? Є багато запитань на які, нажаль, ніхто не дає відповіді.Це просто ще один спосіб заробляти на хворих цукровим діабетом.

Анонім.

 

Джерело: сторінка у Facebook

Попередня стаття

Жителі прилеглих до Тернополя сіл скаржаться на перевізників

Наступна стаття

На Тернопільщині рештки тварин тоннами лежать під відкритим небом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.