У Тернополі змагаються рятувальники зі всієї України

Рятувальники зі всіх областей України з’їхалися до Тернополя. В обласному центрі відбуваються Всеукраїнські змагання з поліатлону. Чемпіонат триватиме упродовж двох днів.

Урочисте відкриття змагань відбулося на Центральному стадіоні. Насамперед рятувальники хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих при ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та поклали квіти до пам’ятника жертвам катастрофи.

Учасників змагань привітав начальник управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей: Ми раді бачити, усіх, хто приїхав до нашого регіону на змагання. Ми раді приймати гостей. Сподіваємося ці дві дні будуть цікавими, насиченими та корисними для всіх учасників. Бажаю усім влучних пострілів і вдалих стартів. Сподіваюся, пі час цих днів ми побачимо красиву безкомпромісну боротьбу»

Додамо, упродовж двох днів учасники Чемпіонату змагатимуться зі стрільби з пістолета, плавання,  легкої атлетики, бігу.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Причини смерті немовляти, що померло у день щеплення, з’ясовуватимуть декілька місяців (Відео)

Наступна стаття

Епідеміологи розповіли, де в тернопільських парках найбільше кліщів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.