На ливарному підприємстві Тернопільщини стався розлив ртуті

Сьогодні, 27 квітня на території ливарного підприємства у Микулинцях Теребовлянського району стався розлив ртуті. Прибувши на місце події, рятувальники виявили на даху покрівлі складського приміщення 7 гумових колб, ємністю 150 мілілітрів кожна. Одна з них була розгерметизована.

 

Рятувальники провели механічний збір ртуті та демеркуризацію території, з дотриманням необхідних заходів безпеки. Загалом зібрали 10 кілограм 200 грам ртуті, в тому числі 1 кілограм 50 грам ртуті, що була розлита. Заходи із збору та демеркуризації тривали більше двох годин. Потерпілих та загрози життю людей немає. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області. 

Попередня стаття

У Тернопільському парку активісти зруйнували паркан, щоб зупинити забудову (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі водій збив велосипедиста

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.