Поблизу тернопільської школи затримали оголеного чоловіка (Фото)

Патрульні затримали чоловіка, який роздягнувся поблизу тернопільської школи. Повернувшись до вікон навчального закладу він демонстрував геніталії.

 

– Про те, що по вулиці розгулює оголений чоловік у поліцію повідомила 24-річна тернополянка. З її слів він вже неодноразово лякає перехожих. Чоловік азатримали на вулиці Коперника та доставили до відділку поліції. Встановили його особу та склали адміністративний протокол за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), – розповідає прес-секретар патрульної поліції Оксана Смільська.

Патрульні оштрафували чоловіка, який оголювався на вулиці Виклик про те, що невідомий чоловік демонструє на…

Опубліковано Патрульна поліція Тернопільської області Пʼятниця, 27 квітня 2018 р.

Попередня стаття

“Бензиновий” шахрай з Франківщини обдурив двох тернополян

Наступна стаття

Якість вакцин у тернопільських поліклініках – гарантую, – керівник міської дитячої лікарні Андрій Артимович (Ефір)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.