Тернополянин хотів продати три бойові гранати (Відео)


Три гранати і три запаси вилучили у тернополянина правоохоронці. Вибухонебезпечні речі чоловік хотів продали. Проте не встиг, його затримали поліцейські.

 

– Боєприпаси направили до обласного науково-дослідного експертного криміналістичного центру МВС для проведення експертиз. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Правоохоронці встановлюють, звідки у тернополянина вибухові пристрої, – каже начальник відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних дослідженьТернопільського НДЕКЦ МВС України Тарас Судомир.

 

Нагадаємо, в області триває місячник добровільної здачі зброї, який дає можливість власникам легалізувати свою зброю, здати її до поліції і уникнути адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Попередня стаття

Якість вакцин у тернопільських поліклініках – гарантую, – керівник міської дитячої лікарні Андрій Артимович (Ефір)

Наступна стаття

Цими вихідними на Тернопільщині передбачають заморозки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.