Цими вихідними на Тернопільщині передбачають заморозки

 

Примхлива весняна погода може зашкодити відпочинку чи сільськогосподарським роботам. Цими вихідними на Тернопільщині вночі та вранці можливі заморозки.

Значного похолодання на Тернопільщині не передбачають, лише вночі температурні показники знижуватимуться до нуля. А щодо денних показників, то вони залишатимуться плюсовими, а також обійдеться без опадів.

«На Тернопільщині спостерігатиметься хмарна погода, місцями з проясненнями у другій половині доби. Без дощів. Вітер південний 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря вночі 3 – 8 градусів тепла; місцями на поверхні ґрунту заморозки; вдень 19 – 24 градуси тепла. 29-го квітня також спостерігатиметься хмарна погода, вночі температура повітря знижуватиметься майже до нуля. Опадів не передбачається», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, то з початку наступного тижня на Тернопільщині значно потеплішає. Метеорологи передбачають досить теплу погоду з чіткою тенденцією до підвищення температурних показників.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернополянин хотів продати три бойові гранати (Відео)

Наступна стаття

У Тернопільському парку активісти зруйнували паркан, щоб зупинити забудову (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.