У Тернополі трапилися дві ДТП за участю дітей

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Протягом однієї доби у Тернополі трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждали діти. Так, 25 квітня близько 19-ї години вечора на вулиці Морозенка водій Volkswagen Touareg допустив наїзд на 4-річного хлопчика. Дитина перебігала дорогу в невстановленому місці.

 

Постраждалого із закритим переломом стопи доставила до лікарні швидка. Після наданої кваліфікованої допомоги, хлопчика відпустили додому. Автомобіль керманича поліціанти помістили на арештмайданчик. У водія взяли аналіз крові на вміст алкоголю.

 

Цього ж дня, близько 20-ї години, водій Chevrolet Aveo збив 7-річного хлопчика. Внаслідок аварії, за попередніми даними, маленький пішохід отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та травми ліктьового та колінного суглобів. Деталі аварії з’ясовує слідчий.

 

Загалом, від початку року в Тернополі трапилися 18 ДТП з дітьми. У семи із цих аварій були постраждалі – 8 осіб. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

Тернополяни більше не навчатимуться у “вищих навчальних закладах”

Наступна стаття

У Тернополі в «Сквері Волонтерів» висадили 15 декоративних дерев

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.