У Тернополі в «Сквері Волонтерів» висадили 15 декоративних дерев

У тернопільському «Сквері Волонтерів», що біля площі Героїв Євромайдану, провели чергову екологічну акцію з висадження екзотичних дерев. Головна ідея заходу – відновлення насаджень, окремі види яких поступово зникають внаслідок негативного впливу глобального потепління.

 

Минулого року на цьому місці працівники служб видалили 12 аварійних дерев та чагарників. Замість них цьогоріч висадили 15 нових – кипариси, катальпи, верби «Матсудана», туї західні «Глобоза», а також кущі барбарису червоного «Тунберга». Загалом, у цьому сквері вже висадили 27 дерев та 94 кущі.

 

Висаджені зелені насадження підбирали відповідно до клімату Тернополя та були привезені з Кременецького дендропарку та Закарпаття. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради. 

Попередня стаття

У Тернополі трапилися дві ДТП за участю дітей

Наступна стаття

У тернопільських лікарнях невідомі пограбували пацієнтів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.