Тернопільські гробарі викопали міну

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі на Микулинецькому кладовищі під час копання могили знайшли мінометну міну часів Другої світової війни. Її калібр – 82 міліметри. Того ж дня в селі Озерна Зборівського району піротехніки виявили ще 5 артилерійських снарядів часів, калібром 76, 105 та 150 міліметрів.

 

Вилучені боєприпаси вивезли у спеціально відведені місця і знищили шляхом контрольованого підриву. Всього з початку поточного року фахівці виявили та знешкодили 160 вибухонебезпечний предметів. Повідомляє управління ДСНС України в Тернопільській області. 

Попередня стаття

З травня у тернопільських парках запрацюють атракціони

Наступна стаття

Поліцейські описують пошкодження будмайданчика у тернопільському парку (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.