Лише українське, – гурт «Без Обмежень» закликає тернополян реєструватися у «єСвоє» і слухати вітчизняних виконавців

Лише українські соцмережі та музика. Під час виступу у Тернополі лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець розповів про унікальну соцмережу «єСвоє».

 

– Сподіваюся що у цьому залі ніхто вже не використовує заборонені в Україні російські соцмережі «Вконтакті» та «Однокласники». Нас також пощастило так не реєструватися. Натомість за творчістю нашої групи можна слідкувати у «Фейсбук», а також у новій соцмережі «єСвоє». Реєструйтесь там, підтримуйте своє, українське, – закликав зі сцени лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець.

 

Сьогодні «єСвоє» знаходить у бета-версії. Але вже у середині травня соцмережа повноцінно працюватиме.

 

– «єСвоє» – це соцмережа без обмежень! По-перше, музика і кіно у ній будуть цілком легальними. Ми бойкотуємо піратський продукт і виступаємо лише за легальне придбання інтелектуальної власності. По-друге, «єСвоє» – це також і бізнес-мережа, в якій кожен користувач (за потреби) зможе заробляти. Ми пропонуємо інструменти як для початку власного бізнесу, так і для покращення ефективної роботи вже існуючого. Також значну увагу ми приділимо ігровим додаткам. По-третє, це наявний у мережі гаманець. Буде можливість здійснювати операції через соцмережу – і у якості продавця, і у якості покупця. По-четверте, наявність квиткового сервісу. Можна не лише придбати квитки на заходи, але і подивитись – хто сидітиме біля тебе, – розповідають розробники соцмережі.

 

Засновником «єСвоє» є програміст Віталій Олейнічук, а розробкою соцмережі займається компанія «InternetCash». Запустити офіційну версію «єСвоє» планують 17 травня. Саме цей день  Генеральною асамблеєю ООН встановлений, як міжнародний День інформаційних технологій.

 

Попередня стаття

Забагато, – тернополяни про травневі вихідні (Відео)

Наступна стаття

Єдину у Почаєві школу знищують неякісним ремонтом (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.