Забагато, – тернополяни про травневі вихідні (Відео)


Травневі свята 2018 принесуть тернополянам одразу кілька додаткових вихідних. Цьогоріч ми відпочиватимемо максимально довго, адже деякі державні свята припадають на суботу-неділю, відповідно переносяться на будні. Відтак у травні ми відпочиватимемо аж 11 днів.

 

Місяць розпочнеться із Дня праці, який припадає на вівторок, 1 травня. Для раціонального використання робочого часу понеділок, 30 квітня, зроблять вихідним, а робочий день перенесуть на суботу, 5 травня. Таким чином, українці будуть відпочивати 28, 29, 30 квітня та 1 травня.

 

Попри всі суперечки та дискусії, 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – залишили офіційним вихідним. У 2018 році 9 травня припадає на середу.

 

День Святої Трійці або ж Свято П’ятидесятниці цьогоріч відзначатимуть доволі швидко через ранній Великодень – 27 травня у неділю. При цьому вихідний переноситься на понеділок, 28 травня. У підсумку українці отримають три вихідні поспіль – 26, 27 та 28 травня. Зауважимо, що робочі дні 5 та 8 травня будуть скорочені на 1 годину.

 

Чи достатньо тернополянам травневих вихідних?   – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини«МедіаТОР».

Попередня стаття

Тернопільські артилеристи пройдуть маршем вулицями міста

Наступна стаття

Лише українське, – гурт «Без Обмежень» закликає тернополян реєструватися у «єСвоє» і слухати вітчизняних виконавців

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.