На Тернопільщині передбачають тридцятиградусну спеку

 

Теплу і сонячну погоду предбачають упродовж цього тижня на Тернопільщині. Стовпчики термометра підвищуватимуться до 30-ти градусів тепла, – повідомляє обласний гідрометеоцентр. Також найближчими днями обійдеться без опадів.

Тепло, сонячно, дещо хмарно, – такі погодні умови передбачають метеорологи цими днями на Тернопільщині. А місцями в регіоні буде навіть дуже спекотно. «На Тернопільщині передбачається хмарна погода часом з проясненнями. Без опадів. Вітер східний 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря вночі 8 – 13 градусів тепла; вдень 24 – 29 градусів тепла, місями температруні показники підвищуватимуться до тридцяти градусів тепла. У Тернополі буде також досить спекотно, місцями температура повітря підвищуватиметься до тридцяти градусів тепла, вночі товпчики термометра знижуватимуться до семи градусів нижч нуля», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

Метеорологи попереджають: спекотна погада в регіоні затримається, як мінімум, на тиждень. Місцями по області буде дещо вітряно.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Тернополі ледь не вибухнула газова заправка (фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині розпочалася теренова гра «Гурби-Антонівці»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.