Тернопільщина торгує з 64 країнами світу

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Тернопільщина торгує з торговельними партнерами із 64 країн світу. На початок квітня на обліку у Тернопільській митниці ДФС перебували тисяча 449 суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності. Загальний товарообіг за перший квартал становив 202,9 мільйона долірів США. Порівняно з аналогічним періодом минулого року він збільшився на 38 відсотків.

 

Основні товари, що експортувалися з області, це  електроустаткування, м’ясо яловичини, меляса із цукрового буряку, продукти переробки овочів і плодів та освітлювальні прилади. Серед іморту – електроустаткування, транспортні засоби, механічне обладнання, полімерні матеріали та риба.

 

Найбільше товарів за вартістю в область надійшло з Польщі  – 48,1% від усього імпорту, Швейцарії,  Німеччини, Італії та Китаю. Експорт товарів найбльше здійснювався також до Польщі – 60,1%, а ще Німеччини, Великобританії та Швейцарії. Повідомляє Територіальні органи ДФС у Тернопільській області. 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі сотня діток змагалися у велоперегонах (Відео)

Наступна стаття

Відсьогодні в Україні замість АТО – Операція Об’єднаних сил

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.