У Тернополі сотня діток змагалися у велоперегонах (Відео)


 

Змагання для маленьких тернополян. В неділю діти від 2 до 12 років брали участь у велоперегонах.

 

На центральній алеї тернопільського парку імені Тараса Шевченка юні спортсмени змагалися за першість. Участь у велопробізі «Круті віражі» взяло близько сотні діток.

 

Такі змагання, за словами співорганізаторки Наталі Фігурської, у Тернополі проводяться вперше. Минулого року маленькі велосипедисти не зібралися. А цьогоріч, каже, напередодні змагань зареєструвалося 70 дітей від 2 до 12 років.

 

Батько Андрій з 2-річною Анастасією приїхав на велоперегони з Підгороднього. Каже, до здорового способу життя потрібно привчати змалку. Тому ще в рік дочці купили біговел.

 

На велоперегони прийшли сестрички Женя і Саша. Їздять на велосипедах давно, тож також захотіли спробувати себе у змаганнях.

 

У категорії 2-4 роки переміг 3-річний Павлик.

– Я давно їжджу на велосипеді. Я тут переміг. Я крутий.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині вкрали 132 дерева, вартістю півмільйона

Наступна стаття

Тернопільщина торгує з 64 країнами світу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.