Чотирьох тернополян судитимуть за ухилення від призову на строкову службу

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі четверо молодиків відповідатимуть у суді за ухилення від призову на строкову службу. Хлопці, попередньо отримали повістки та пройшли медичну комісію, яка визнала їх придатними до служби. Проте, в призначений день та час без вагомих причин не прибули на призовний пункт.

За зверненням військового комісара міського військкомату дільничні офіцери здійснили перевірку матеріалів. У діях усіх чотирьох призовників містяться ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 335 ККУ. Покарання за це – обмеженням волі на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 
Попередня стаття

Із поверненням додому тернопільських бійців вітатиме Руслана

Наступна стаття

На городі садівника Агрохолдингу «МРІЯ» квітне тридцять тисяч тюльпанів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.